Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk torsk med ris

Italiensk torsk med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tsk.olie
0.5 madæble
1 løg
1 tomat eller ½ ds flåede tomater
150 g.torskefilet
1 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
1 tsk.karry
20 g.margerine
 
 Tilbehør:
 Ris
 


Opskrift:

Et ilfast fad smøres med olien. Æblet skrælles og skæres i tynde både. Løget skæres i små stykker og tomaten i skiver og torskefileten skæres i store stykker.
Mel salt og karry balndes og torsken vendes i denne blanding. Fisk, løg, æbler og tomater lægges i fadet og margerinen fordeles ovenpå. Fadet sættes i ovnen i ca. 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9810 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-29 18:56:57
der står ikke grader 200 ell. 180


isidora  -  2012-04-17 19:44:26
nem, hurtig og lækker. Vil lave større stykker fisk og lægge fyldet ovenpå næste gang for at undgå, fisken tørrer ud.