Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tzaziki med rødbeder og røget sværdfisk

Tzaziki med rødbeder og røget sværdfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.røget sværdfisk i skiver
250 g.pillet kogt rødbede
2 dl.afdryppet yoghurt (lad det dryppe af i et kaffefilter i 2 timer eller mere)
2 fedknuste hvidløg
2 spsk.friskhakket purløg
1 spsk.fintskåret purløg til pynt
1 strimlet salathoved efter eget valg
 


Opskrift:

Bland groftrevet rødbeder med yoghurt til passende konsistens, smag til med de øvrige ingredienser og lad tzazikien trække i 1 time. Anret den i en skål. Drys med purløg før servering.

Anret den strimlede salat på 4 tallerkner, herpå lægges den skivede røget sværdfisk, hertil serveres tzaziki og groft brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10410 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

connie 27.09.2010  -  2010-09-27 18:36:30
Den er super - der er også god med til spidskommen og peberrod i sted for hvidløg.


tina a  -  2008-07-23 20:09:38
Det er en super tzaziki med det er ikke nødvendigt at koge rødbederne. det er nok bare at skrælle den.