Tzaziki med rødbeder og røget sværdfisk

Tzaziki med rødbeder og røget sværdfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røget sværdfisk i skiver
250 g.pillet kogt rødbede
2 dl.afdryppet yoghurt (lad det dryppe af i et kaffefilter i 2 timer eller mere)
2 fedknuste hvidløg
2 spsk.friskhakket purløg
1 spsk.fintskåret purløg til pynt
1 strimlet salathoved efter eget valg
 
Opskrift:
Bland groftrevet rødbeder med yoghurt til passende konsistens, smag til med de øvrige ingredienser og lad tzatzikien trække i 1 time. Anret den i en skål. Drys med purløg før servering.

Anret den strimlede salat på 4 tallerkner, herpå lægges den skivede røget sværdfisk, hertil serveres tzatziki og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12677 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-27 18:36:30
Den er super - der er også god med til spidskommen og peberrod i sted for hvidløg.

  -   2008-07-23 20:09:38
Det er en super tzaziki med det er ikke nødvendigt at koge rødbederne. det er nok bare at skrælle den.