Tzaziki med rødbeder og røget sværdfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Bland groftrevet rødbeder med yoghurt til passende konsistens, smag til med de øvrige ingredienser og lad tzatzikien trække i 1 time. Anret den i en skål.
Drys med purløg før servering.
Anret den strimlede salat på 4 tallerkner, herpå lægges den skivede røget sværdfisk, hertil serveres tzatziki og groft brød. |
|
Opskriften er vist 12935 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer connie 27.09.2010 - 2010-09-27 18:36:30 Den er super - der er også god med til spidskommen og peberrod i sted for hvidløg. tina a - 2008-07-23 20:09:38 Det er en super tzaziki med det er ikke nødvendigt at koge rødbederne. det er nok bare at skrælle den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne