Karolines kage

Karolines kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet uden glasur

Indsendt af : Karo88

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dl.mælk
25 g.gær
350-400 g.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.sukker
1 æg
 
 Glasur:
 flormelis udrørt i lidt mælk
100 g.blødt smør el. margarine
 
Opskrift:
Udrør gæren i den lune mælk.
Smuldr smørret i melet, tilsæt derefter gærvæsken, sukker, salt og sammenpisket æg. Ælt dejen til den er blød og smidig. (tilsæt mere mel om nødvendigt)
Hæver tildækket i ca. 1 time.
Form dejen til U-formet på en bageplade med bagepapir, lav en fordybning hele vejen på midten (ikke kanterne). Drys med lidt kanel, og læg creme på. Pensl kanten (dejen) med mælk og sæt i ovnen. Bager ved 220gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
Kom glasur på, når den er afkølet.


karakterer:
Opskriften er vist 4015 gange,
og udskrevet 107 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karo88  -  2010-06-25 18:13:19
Jeg har også glemt at skrive: "kagecreme" på ingredienserne.

Karo88  -  2010-06-25 18:11:15
Jeg er kommet til at skrive forkert. Glasuren skulle først komme efter smørret.