reven skal af 2 citroner og saft af samme + 1 ekstra reven skal af 2 citroner og saft af samme + 1 ekstra
3
æg 3 æg
200
g.
hvedemel 200 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver 2 tsk. bagepulver
50
g.
blendede mandler 50 g. blendede mandler
2
spsk.
mælk 2 spsk. mælk
3
spsk.
sukker til at drysse over 3 spsk. sukker til at drysse over
Opskrift:
Rør smør og sukker blødt og luftigt. Rør citronskal i og rør langsomt æggene i. Sigt mel og bagepulver i skiftevis med mælk, mandler og citronsaft. kom det i en smurt sukkerdrysset sandkageform. Bag ved 180° i 1 time og 10 min. Vend ud og afkøl i 5 min. Rør resten af citronsaften med sukker og dryp dette langsomt over kagen, til den har opsuget saften, sukkeret sidder da på oversiden og pynter. Lad afkøle helt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9033 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider