Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baguette 02

Baguette 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : samuel

Indsendt :





Ingredienser:
 Surdej:
10 g.gær
4 dl.vand
250 g.hvedemel
 
 Dej:
2 dl.vand
2 tsk.salt
750 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Surdej: Gæren udrøres i håndlunt vand. Melet tilsættes og dejen piskes med en gaffel til den er blank og sej. Stilles til hævning ved alm stuetemp. i et døgn.

Dejen: 2 dl håndlunt vand tilsættes surdejen sammen med salt og resten af melet. Ælt dejen så den slipper bord og hænder.
Dejen lægges i en skål og hæver yderligere i 4 timer.
Dejen slås ned og deles i 6 dele som rulles ud til lange baguettes, hvorefter de lægges på en smurt bageplade og dækkes med et fugtigt viskestykke (det giver en sprød skorpe). Brødene efterhæver i 45 min.
Brødene ridses med en skarp kniv på langs.
Brødene pensles med et sammenpisket æg der er tilsat et par spsk. koldt vand.
Brødene sættes i en 260 grader (220-230 varmluft) varm ovn i 15 - 20 min. De bør tages ud lige inden at de virker brændte.



Tips:

Brødene kan bruges til alt mad, hvor der skal serveres brød til. Baguettene bør helst spises inden der er gået 3 timer. ellers bliver de seje. De afkølede brød kan gemmes i fryseren og lunes lige inden servering







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6106 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu