| |
|
Urteskum
Urteskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
5 | fed | hvidløg 5 fed hvidløg | 3 | dl. | kyllingebouillon 3 dl. kyllingebouillon | 1 | dl. | creme fraiche 38% 1 dl. creme fraiche 38% | 0.5 | bdt. | persille 0.5 bdt. persille | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Kyllingebouillon og pressede hvidløg koges ind til det halve.
Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve.
Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber.
Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si.
Tips:
Persillen kan skiftes ud med andre krydderurter efter smag, eller en blanding af forskellige krydderurter.
Kunne bruges:
Kørvel, brøndkarse, purløg, dild, basilikum, løvstikke, esdragon, salvie.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6022 gange, og udskrevet 68 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|