Urteskum

Urteskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 fedhvidløg
3 dl.kyllingebouillon
1 dl.cremefraiche 38%
0.5 bdt.persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingebouillon og pressede hvidløg koges ind til det halve.

Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve.

Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber.

Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si.

Tips:

Persillen kan skiftes ud med andre krydderurter efter smag, eller en blanding af forskellige krydderurter.

Kunne bruges:
Kørvel, brøndkarse, purløg, dild, basilikum, løvstikke, estragon, salvie.





karakterer:
Opskriften er vist 7899 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu