Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Urteskum

Urteskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 fedhvidløg
3 dl.kyllingebouillon
1 dl.creme fraiche 38%
0.5 bdt.persille
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kyllingebouillon og pressede hvidløg koges ind til det halve.

Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve.

Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber.

Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si.

Tips:

Persillen kan skiftes ud med andre krydderurter efter smag, eller en blanding af forskellige krydderurter.

Kunne bruges:
Kørvel, brøndkarse, purløg, dild, basilikum, løvstikke, esdragon, salvie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5465 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu