Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelmazarinkage med jordbær

Kartoffelmazarinkage med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Maria

Indsendt :


Kartoffelmazarinkage med jordbær, billede 4 Kartoffelmazarinkage med jordbær, billede 1 Kartoffelmazarinkage med jordbær, billede 2 Kartoffelmazarinkage med jordbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Ren rå marcipan
200 gram Kogte kolde kartofler
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Kagecreme:
0.5 brev Kagecreme (pulver) maizena Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   


Opskrift:

Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.

Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver.

Vend til sidst de stift piskede æggehvider i.

Bages i springform ca. 24 cm. i diameter ved 175 grader 25-30 minutter.

Smelt chokoladen og spred den ud over kagen.

Rør kagecremen efter anvisningen på pakken.

Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet.

Til slut halveres jordbær og fordeles på kagen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21772 gange,
og udskrevet 491 gange.


Energi:
KJ total 20768 (4944 kcal)
KJ pr. Pers. 2596 (618 kcal)
Vægt ialt 2032 gram
Vægt pr. Pers. 254 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1021 KJ (243 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 26.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BBB  -  2013-04-13 20:44:34
VIRKELIG FANTASTISK! Dejlig bund, helt sikkert blevet en af mine favoritter fremover.. MUMS!!


Gittemus   -  2013-04-13 16:20:00
En super lækker kage, brugte kakaomarcipan og det smagte bare kanon.


Carsten  -  2012-10-05 15:09:12
HAMMER-god


Jesper  -  2010-06-20 18:21:41
Jeg har prøvet denne opskrift - og resultatet bliver godt hver gang. Bedre end bagerens!