Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget hellefisk med tomatpasta

Røget hellefisk med tomatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.røget hellefisk
1,25 dl.mælk
400 g.tomater fra dåse
100 g.gulerod
4 spsk.olivenolie
100 g.løg i skiver
150 g.bønnespirer
 tsk.soya sauce
1 tsk.sesamolie
1 spsk.ristet sesamfrø
 


Opskrift:

Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.

Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.

Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.

Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5468 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kokkene fra Ilulissat  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian.


kokkene fra Ilulissat  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian.