Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.
Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.
Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.
Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6299 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
kokkene fra Ilulissat - 0000-00-00 00:00:00 der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian.
kokkene fra Ilulissat - 0000-00-00 00:00:00 der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider