Rul hver plade til en firkant på 20*20 cm. Og del hverfirkant i 2 dele.
Læg reven marcipan ned langs midten på hvert stykke.
Pensl kanterne med æg og fold dem sammen om fyldet.
Vrid frøsnapperne en gang.
Pensl med øg og drys med birkes og bag frøsnapperne 15-16 minutter ved 200 grader C i den nederste halvdel af ovnen.
Tips:
Marcipan kan erstattes med remonce rørt af smør og flormelis og evt. tilsat finthakkede mandler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6177 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider