Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks med mascarpone

Røget laks med mascarpone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :





Ingredienser:
6 store skiver røget laks
1.5 dl.mascarpone
1.5 dl.flødeskum
100 g.fjordrejer
50 g.lakserogn
 
1 dl.kærnemælk
1 dl.38 % creme fraiche
1 spsk.hakket dild
5 dråbersnaps
 salt
 peber
 
 dild til pynt
 


Opskrift:

Læg de røgede lakseskiver tæt sammen på et stykke husholdningsfilm

Mascapone røres sammen med flødeskum, smages til med salt og peber.

Cremen lægges på lakseskiverne og rulles sammen ved hjælp af husholdningsfilmen.
Sættes i køleskab,kan med fordel laves dagen i forvejen, ellers 1/2 time i fryseren for at skiverne skal være nemmere af skære ud

Så laves dildskum:
Blend kænemælk, creme fraiche,hakket dild og snaps. Bliver flot lysegrøn

Tag laksen ud af køleskab/fryser og skær 4 lige store stykker, ca. 10 cm, pyntes med lyserød lakserogn.
Dildskummet hældes rundt om lakserullen og der pyntes med fjordrejer og lidt ekstra dild.



Tips:

Mascapone kan købes i større supermarkeder som f.eks. Føtex, står i køledisken. Super lækker forret, som med fordel kan laves dagen i forvejen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10963 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu