friske rensede muslinger1 kg. friske rensede muslinger
2
dl.
tør hvidvin2 dl. tør hvidvin
200
g.
finthakket skalotteløg200 g. finthakket skalotteløg
2
persillekviste2 persillekviste
2
dl.
fløde2 dl. fløde
400
g.
røget hellefisk i store tern400 g. røget hellefisk i store tern
100
g.
frisk revet parmesanost100 g. frisk revet parmesanost
400
g.
spaghetti400 g. spaghetti
100
g.
sprødstegt bacon100 g. sprødstegt bacon
4
spsk.
olivenolie4 spsk. olivenolie
Opskrift:
Kog vand i en tykbundet gryde tilsat lidt salt, kog pastaen til den er al dente, kom pastaen op i en sigte, afdryp pastaen godt og kom den tilbage i gryden, vend olivenolien samt bacon i tern i pastaen.
Hæld hvidvinen i en tykbundet gryde sammen med de hakkede skalotteløg og persillekvistene, kog det hurtigt op, kom de rensede muslinger i gryden, lad dem dampe med under låg i 5 - 7 minutter eller til de har åbnet sig, dem der ikke åbner sig skal smides væk.
Kom det hele i en sigte, og hæld fonden tilbage i gryden, tilsæt fløden og kog saucen igennem, tag muslingerne ud af skallerne, og kom dem i saucen sammen med den røgede hellefisk, lad det varme et par minutter. Gem 8 stk. muslinger i skallen til pynt.
Kom den kogte pasta med bacontern over i 4 dybe tallerkner, og hæld saucen over, pynt med den revne parmesanost og muslinger i skal.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9989 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider