champignoner i tynde skiver 200 g. champignoner i tynde skiver
0.5
dl.
japansk sojasauce 0.5 dl. japansk sojasauce
Tilbehør: Tilbehør:
240
g.
groft brød 240 g. groft brød
Opskrift:
Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud. Anret ost, chalotteløg og bladselleri i skåle hver for sig. Stil dem tildækket i køleskabet.
Suppe: Skyl spinatbladene i flere hold koldt vand, tør dem og skær dem i strimler. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en dyb gryde, fx en wok. Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op. Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Sluk for varmen. Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen. Kom kød og champignoner i suppen under omrøring (herefter må suppen ikke koge). Smag til med soja og tilsæt spinaten.
Server straks suppen sammen med ost, chalotteløg og bladselleri.
Tips:
Tip: Spinaten kan erstattes af ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5478 gange, og udskrevet 94 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider