Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Suppe med spinat og kylling

Suppe med spinat og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja -men smager bedst ny lavet

Indsendt af : Sif

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.Apetina i blok
1 finthakket zittauerløg (ca. 25 g)
3 stilkebladselleri i tynde stave (ca. 100 g)
 
 Suppe:
100 g.friske spinatblade
300 g.inderfilet af kyllingebryst
25 g.smør
1.5 l.hønsebouillon
1.5 dl.løse ris, parboiled (ca. 125 g)
2 spsk.kartoffelmel
200 g.champignoner i tynde skiver
0.5 dl.japansk sojasauce
 
 Tilbehør:
240 g.groft brød
 


Opskrift:

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud. Anret ost, chalotteløg og bladselleri i skåle hver for sig. Stil dem tildækket i køleskabet.


Suppe: Skyl spinatbladene i flere hold koldt vand, tør dem og skær dem i strimler. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en dyb gryde, fx en wok. Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op. Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Sluk for varmen. Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen. Kom kød og champignoner i suppen under omrøring (herefter må suppen ikke koge). Smag til med soja og tilsæt spinaten.

Server straks suppen sammen med ost, chalotteløg og bladselleri.


Tips:

Tip: Spinaten kan erstattes af ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5033 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu