Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengskage med frugt

Marengskage med frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 personer 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ

Indsendt af : Sif

Indsendt :





Ingredienser:
4 æggehvider
250 g.sukker (ca. 3 dl)
150 g.grofthakkede mandler
50 g.knuste tvebakker (ca. 2 dl)
 
 Likørflødeskum:
4 dl.piskefløde 38%
4 spsk.orangelikør
2.5 spsk.flormelis
1 ds.ferskner fra dåse (ca. 540 g)
100 g.blåbær
150 g.hindbær
150 g.brombær
 
 Pynt:
 friske citronmelisseblade
 


Opskrift:

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 min. til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker i. Læg et stykke bagepapir på en bageplade og tegn en cirkel (ca. 22 cm i diameter). Læg 2/3 af marengsblandingen i 6 bunker i cirklen, så den fyldes ud til én bund. Læg resten af blandingen i 5 løse toppe rundt omkring på bagepladen. Bag bund og toppe midt i ovnen. Lad dem køle af.


Likørflødeskum: Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt orangelikør og flormelis i og smag til.


Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte og skær dem i både.


Ved serveringen: Kom 2/3 af likørflødeskummet på bunden. Fordel herpå halvdelen af frugten, de 5 toppe og til sidst resten af flødeskummet og frugten. Pynt kagen med citronmelisseblade og server den straks.


Tips:

Bagetid: Ca. 5 min. ved 150°. Skru ned til 125° og bag videre i ca. 1 time og 10 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7830 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu