Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk Tomatsuppe

Italiensk Tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Redinist

Indsendt :





Ingredienser:
12 tomater (eller 1 karton passerede tomater á 500 g)
0.5 løg
4 soltørrede tomater
1 tsk.rapsolie
0.5 tsk.sukker
0.5 l.vand
1 fedhvidløg
1 tsk.salt
 Friskkværnet sort peber
 
 Tilbehør:
 Creme fraiche
 Limeskive
 


Opskrift:

Man kan købe passerede tomater, men det smager bedre at lave det selv.

De 12 tomater lægges i en gryde og koges ca. 1 minut til skindet sprækker - tag dem derefter op, og flå skindet af dem. Med en metal-si og en grydeske presses tomaterne ned i en skål igennem sien.

Hak løg, og skær de soltørrede tomater i strimler.

Steg løgene bløde i olien sammen med sukkeret i en gryde, et par minutter under omrøring, uden at løgene får farve.

Tilsæt soltørrede tomater, passerede tomater, vand, pressede hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad suppen koge 10 minutter under låg.

Server suppen med en skefuld cremefraiche, og pynt evt. med en limeskive.

Tips:

Hvis man ikke er så vild med fyld i sin tomatsuppe, kan man efter suppen har kogt 10 minutter, si suppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12205 gange,
og udskrevet 108 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu