Hjemmelavet islagkage med nøddebund
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Nøddebund:
Blend hasselnødder i en minihakker til mel. hæld derefter i en skål, tilsæt 2 æg og sukker. rør det hele sammen til en rugbrøds lignende dej. smør en springform, og hæld dejen deri. Bunden bages ved 170 grader nederst i ovnen i 25-40 min den skal være mørke brun. når kagen er færdigbagt skal bunden løsnes og ligges på bagepapir til den er kold. derefter lægges den i formen igen, til ismassen hældes ovenpå og fryses. IS: Pisk æggeblommerne stive i en skål med flormelis. Pisk i en anden skål æggehviderne. pisk i en tredje skål fløden stiv som flødeskum. Derefter blander man æggehviderne op i æggeblomme massen, og røre forsigtigt rundt med en dejskraber. Derefter bland flødeskummen i til sidst og vend forsigtigt. tilsæt 3 tsk. vaniljesukker, hakket chokolade og 50 gram hasselnødder halvdelen blandes i is massen, resten til pynt oven på, og eventuelt krymmel også når massen er lagt i springformen. frys derefter isen 5-7 timer. Serveres med kaffe til. Tips: Denne dessert kan varmt anbefales. dejlig nem at lave, og kræver ikke det store arbejde. god fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 25840 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne