Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydret fiskepande

Krydret fiskepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 stk.Hellefiskportioner (eller frisk)
150 g.rejer
 salt
 peber
 saften fra 1 citron
1 stortløg
1 fedhvidløg
2 gulerødder (i fine strimler)
2 spsk.olivenolie
1 bdt.persille
1 bdt.dild
2 tsk.frisk estragon
2 spsk.kapers
8 flåede, hakkede tomater
1/2 glassorte oliven uden sten
 
Opskrift:
Hellefiskeportionerne krydres med salt, peber og citron. Lad det trække lidt. Hak løg og hvidløg, svits dem sammen med gulerødderne. Urterne hakkes og kommes i. Lad det snurre med kapers og tomater. Skær hellefisken i mindre stykker og damp dem møre i ca. 10 min. Tilsæt oliven og rejer. Smag til med salt og peber. Serveres med ris og groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8368 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu