Krydret fiskepande

Krydret fiskepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 stk.Hellefiskportioner (eller frisk)
150 g.rejer
 salt
 peber
1 citron, saften heraf
1 stortløg
1 fedhvidløg
2 gulerødder (i fine strimler)
2 spsk.olivenolie
1 bdt.persille
1 bdt.dild
2 tsk.frisk estragon
2 spsk.kapers
8 flåede, hakkede tomater
0.5 glassorte oliven uden sten
 
Opskrift:
Hellefiskeportionerne krydres med salt, peber og citron. Lad det trække lidt. Hak løg og hvidløg, svits dem sammen med gulerødderne. Urterne hakkes og kommes i. Lad det snurre med kapers og tomater. Skær hellefisken i mindre stykker og damp dem møre i ca. 10 min. Tilsæt oliven og rejer. Smag til med salt og peber. Serveres med ris og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10090 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu