Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skallet barbeque-sovs

Skallet barbeque-sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.ketchup
1 spsk.engelsk sauce
1 tsk.karry
1 tsk.paprika
1 hel chili
2 spsk.brun farin
2 fedhvidløg
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Marinaden fremstilles i en røreskål.
Ketchuppen blandes med de øvrige ingredienser, hvor hvidløget er presset i en hvidløgspresser.


Tips:

Marinaden skal smøres på kødet et par minutter inden grillningen er færdig, så marinaden (sukkeret) ikke forkuller. Marinaden skal helst have en tyk konsistens.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4065 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Yogi  -  2010-06-09 11:08:04
Den engelske sauce kan med stor succes erstattes af helt alm. cola. Ketchuppen kan kun være fra Heinz, men for at holde en tyk konsistens kan den blandes med en af de små dåser koncentreret tomatpure.