Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbæris

Hindbæris , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Fru Linke

Indsendt :





Ingredienser:
 Bund:
400 g.hasselnødder
150 g.flormelis
100 g.smør
 
 Is:
4 æggeblommer
150 g.flormelis
1 l.piskefløde
600 g.hindbær
 


Opskrift:

Blend nødderne fint og bland dem i en skål sammen med flormelis. Smelt smørret og rør det sammen med nøddeblandingen. Hæld det i en evt.springform og sæt i fryseren mens du laver resten af isen.

Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen. Pisk piskefløden og mos bærrene lidt. Bland bær og fløde sammen og vend det herefter sammen med blandingen med æg og flormelis.

Hæld hele blandingen over nøddebunden og sæt i fryseren i min 4-5 timer.

Tips:

Du kan sagtens bruge frosne hindbær. Bare tø dem op først og si væden fra. Pynt evt med helt friske hindbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5489 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu