Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk og røget laks med julesalat

Hellefisk og røget laks med julesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefisk (skæres i stykker á 150 gr.)
8 tynde skiver røget laks
3-4 julesalat
 
 Sovs:
2 dl.hvidvin
2 dl.fiskefond eller vand
8 grenesafran
1 dl.fløde
1 dl.creme fraiche 38%
 evt. maizenamel


Opskrift:

Tør forsigtigt hellefisken med et viskestykke. Pak dem ind i den røgede laks. Det er ikke nødvendigt at krydre denne ret, da laksen i de fleste tilfælde salter fisken. Rengør julesalaten. Skær roden af og pil bladene af ét efter ét.

Damp fisken i hvidvin og fiskefond i en gryde 7-8 minutter under låg. Tag den op og hold den varm.

Damp bladene fra julesalaten i fonden fra fisken et par minutter og tag den op.

Tilsæt safrangrenene og nedkog fonden til det halve. Udrør herefter den sammenrørte fløde og creme fraiche og varm forsigtigt igennem. Jævn evt. lidt med udrørt maizenamel, hvis det er nødvendigt. Smag til med salt og hvid peber.

Anret fisken, der nu har trukket, på en stjerne af julesalat. Hæld den færdige sovs over og pynt med lidt frisk dild eller kørvel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9499 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu