Pirogger med kylling

Pirogger med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pirogger med kylling, billede 4 Pirogger med kylling, billede 1 Pirogger med kylling, billede 2 Pirogger med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.vand
0.5 pk.gær
0.5 dl.olie
5 dl.hvedemel
 lidtsalt
 
 Fyld:
150 g.kogt kylling i tern
2 dl.revet ost
1 æg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i lunken vand
Tilsæt olie, salt og mel
Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 30 min.

Bland kyllingetern og revet ost i en skål

Tænd ovnen på 200 grader
Ælt dejen igennem og del den i 12 stykker, som formes til boller

Rul bollerne ud til en tynd plade. (Med en kagerulle)

Læg kylling/ost på dejpladerne

Form piroggerne og prik dem sammen med en gaffel
Piroggerne pensles med sammenpisket æg

Bag dem i 15 min





karakterer:
Opskriften er vist 48875 gange,
og udskrevet 707 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu