Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirogger med kylling/oste fyld

Pirogger med kylling/oste fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.vand
0.5 pk.gær
0.5 dl.olie
5 dl.hvedemel
 lidtsalt
 
 Fyld:
150 g.kylling i tern
2 dl.revet ost
1 æg
 


Opskrift:

1. Rør gæren ud i lunken vand
2. Tilsæt olie, salt og mel
3. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 30 min.
4. Bland kyllingetern og revet ost i en skål
5. Tænd ovnen på 200 grader
6. Ælt dejen igennem og del den i 12 stykker, som formes til boller
7. Rul bollerne ud til en tynd plade. (Med en kagerulle)
8. Læg kylling/ost på dejpladerne
9. Form piroggerne og prik dem sammen med en gaffel
10. Piroggerne pensles med sammenpisket æg
11. Bag dem i 15 min




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 38706 gange,
og udskrevet 604 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu