Pirogger med kylling

Pirogger med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.vand
0.5 pk.gær
0.5 dl.olie
5 dl.hvedemel
 lidtsalt
 
 Fyld:
150 g.kylling i tern
2 dl.revet ost
1 æg
 
Opskrift:
1. Rør gæren ud i lunken vand
2. Tilsæt olie, salt og mel
3. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 30 min.
4. Bland kyllingetern og revet ost i en skål
5. Tænd ovnen på 200 grader
6. Ælt dejen igennem og del den i 12 stykker, som formes til boller
7. Rul bollerne ud til en tynd plade. (Med en kagerulle)
8. Læg kylling/ost på dejpladerne
9. Form piroggerne og prik dem sammen med en gaffel
10. Piroggerne pensles med sammenpisket æg
11. Bag dem i 15 min





karakterer:
Opskriften er vist 48038 gange,
og udskrevet 700 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu