| |
|
Italiensk hvedebrød med durummel til bagemaskine
Italiensk hvedebrød med durummel til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
275 | ml. | vand275 ml. vand | 2 | tsk. | Salt2 tsk. Salt | 1 | spsk. | Olivenolie1 spsk. Olivenolie | 75 | g. | durum75 g. durum | 375 | g. | hvedemel375 g. hvedemel | 2.5 | tsk. | Tørgær2.5 tsk. Tørgær | | | |
| |
Tilsæt ingredienserne i den rækkefølge som de står skrevet.
Gæren skal altid i til sidst.
Program french
Tips:
Ide line melilla bagemaskine
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10925 gange, og udskrevet 213 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|