Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysauce med kokos

Karrysauce med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
6 forårsløg
1 stort bundt frisk koriander
 Olivenolie
1-2 tsk.karry
1 stor klat smør
2 ds.kokosmælk á 400 gr
 Groft salt
 Saften af 1 citron
 
Opskrift:
Rens forårsløg og skær dem i tynde skiver. Hak korianderladene fint men gem lidt til pynt. Sæt en stegepande over ved jævn varme og kom olivenolie på.

Brænd karryen af og rør forårsløg og smør i. Lad det boble 20-30 sekunder og hæld kokosmælken ved. Bring saucen i kog, skrue ned for varmen og lad saucen simre 2 min.

Rør de hakkede korianderblade i i saucen og smag til med salt og citronsaft. Drys de hele korianderblade over saucen og server til kød eller fisk.

Tips:

Hvis man er til stærk mad kan man roligt komme et par tsk karry mere i


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6850 gange,
og udskrevet 77 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu