Champignonsauce med peber

Champignonsauce med peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Olivenolie
4 skiverbacon
1 lille rød peberfrugt
200 g.champignon
4 stilke frisk timian
 Groft salt
 Friskkværnet peber
4 store spsk. cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Sæt en stegepande over ved svag varme og olivenolie i. Skær bacon i strimler og svits dem 2-3 min til de er gyldenbrune.

Imens fjernes kerner fra peberen og den skæres i tern. Hak champignon groft og rib bladene af timianstilkene.

Kom peber, champignon og timian i panden sammen med salt og peber. Lad det simre 2-3 min før der røres cremefraiche i. Bring saucen i kog igen og lad den simre et par min.

Tips:

God til f.eks. pasta





karakterer:
Opskriften er vist 7312 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu