Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelsnegle som oldemor lavede dem

Kanelsnegle som oldemor lavede dem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Frysegnet, men ikke for længe.

Indsendt af : Pascal

Indsendt :




Ingredienser:
100 g.Smør
5 dl.Sødmælk
50 g.Gær
1.5 dl.Sukker
0.5 tsk.Salt
2 tsk.Kardemomme, stødt *
800 g.Hvedemel
 
 Fyld:
150 g.Smør
2 dl.Sukker
2 spsk.Kanel, stødt *
 
 Pensling:
1 Æg
 


Opskrift:

Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.

Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.

Imens røres fyldet sammen.

Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker.

Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter.

Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 6-8 minutter.

De afkølede snegle overtrækkes med glasur.

Tips:

Ultrasoniske fantastiske.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10603 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria  -  2011-03-29 13:59:59
Jeg bager dem i en bradepande med høj kant, så "vokser" sneglene sammen. De skal bage lidt længere, men fyldet bliver i sneglene, og de bliver endnu mere fantastiske.


Pascal (Kokken)  -  2010-06-05 14:49:12
DER BLIVER 40!