Skaller af kogte krebs1500 g. Skaller af kogte krebs
timian, tørret timian, tørret
140
g.
tomatpure konc.140 g. tomatpure konc.
20
hel sort peberkorn20 hel sort peberkorn
3
laurbærblade3 laurbærblade
2
spsk.
paprika edelsuss2 spsk. paprika edelsuss
1
tsk.
cayennepeber1 tsk. cayennepeber
2
l.
fiskefond2 l. fiskefond
7.5
dl.
hvidvin7.5 dl. hvidvin
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
5
dl.
piskefløde5 dl. piskefløde
2
spsk.
cognac2 spsk. cognac
Krebsehaler ved serveringen Krebsehaler ved serveringen
Opskrift:
Grønsagerne renses og snittes groft, de ristes godt af i smørret.
Krebseskaller, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt.
Hvidvin og fonden tilsættes og det hele koges godt igennem 1-1½ time.
Skallerne sigtes fra og suppen kommes tilbage i gryden og står lidt inden melet drysses over, når melet er opsuget piskes suppen godt igennem, bringes i kog og spædes op med fløde, smages til med salt, peber og cognac.
Serveres med hele stykker krebsehaler.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 16161 gange, og udskrevet 121 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider