Aivar

Aivar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Natasja Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 Snackpeber
4 auberginer
0.75 kopoliven eller majs oile
1 stort løg
3 fedhvidløg
2 spsk.citron saft lemon juice
2 spsk.rødvins eddike
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Gril 12 snack peber og 4 auberginer i ovnen ved 245 grader (eller over alm. gril), indtil skindet løser sig og bliver sort. Lad det hvile i en papirs pose i 10 min. Pil skindet af og mos det til den ønskede konsistens.
Hak 1 løg og 3 fed hvidløg fint, og sauter det sammen med 3 spsk. af olien. Tag af varmen og vend peber-aubergine mosen i. Vend derefter resten af olien samt 2 spsk. citron og 2 spsk. rødvins eddike i.
Smag til med salt, peber og sukker.

Nydes kold.

(Pynt evt. med persille.)

Tips:

Denne ret spises som tilbehør til f.eks. chevapchichi (en slags serbisk frikadelle), men kan også sagtens spises som snack med brød til, eller hvad fantasien nu rækker til.





karakterer:
Opskriften er vist 13572 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu