Aivar
Indsendt af : Natasja Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Gril 12 snack peber og 4 auberginer i ovnen ved 245 grader (eller over alm. gril), indtil skindet løser sig og bliver sort. Lad det hvile i en papirs pose i 10 min. Pil skindet af og mos det til den ønskede konsistens.
Hak 1 løg og 3 fed hvidløg fint, og sauter det sammen med 3 spsk. af olien. Tag af varmen og vend peber-aubergine mosen i. Vend derefter resten af olien samt 2 spsk. citron og 2 spsk. rødvins eddike i. Smag til med salt, peber og sukker. Nydes kold. (Pynt evt. med persille.) Tips: Denne ret spises som tilbehør til f.eks. chevapchichi (en slags serbisk frikadelle), men kan også sagtens spises som snack med brød til, eller hvad fantasien nu rækker til. |
|
|
Opskriften er vist 13983 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne