Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat og grønne bønner

Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat og grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
2 Hellefisk eller anden fast fisk
1 mellem stor rødbede
½ citron, saft fra
1 dl.olivenolie
150 g.grønne bønner
1 bundtrucolasalat
1 fint snittet skalotteløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag fisken i en varm ovn, 180 grader i 8 - 10 minutter. Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Kog bønnerne i let saltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg. Server med rødbeder og den gode fisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13580 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu