Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat og grønne bønner

Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat og grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 Hellefisk eller anden fast fisk
1 mellem stor rødbede
½ citron, saft fra
1 dl.olivenolie
150 g.grønne bønner
1 bundtrucolasalat
1 fint snittet skalotteløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag fisken i en varm ovn, 180 grader i 8 - 10 minutter. Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Kog bønnerne i let saltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg. Server med rødbeder og den gode fisk.


karakterer:
Opskriften er vist 15485 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu