Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag fisken i en varm ovn, 180 grader i 8 - 10 minutter. Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Kog bønnerne i let saltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg. Server med rødbeder og den gode fisk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14734 gange, og udskrevet 361 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider