Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk i urter

Hellefisk i urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.hakket persille
1 dl.hakket purløg
1 dl.hakket dild
1 dl.hakket kørvel, løvstikke , citronmelisse eller andet
1 dl.hakket esdragon
1 klatsmør ( eller olivenolie )
 dl.Noilly Prat
½ l.piskefløde
 lidt salt
 evt. peber
3/4 kg.hellefiskfilet
 


Opskrift:

Urterne ristes i smør eller olie få minutter i en sauterpande. Noilly Prat tilsættes og koges ind. Dernæst tilsættes fløden og det hele koges godt ind igen, det tager ca. 10 minutter. Smages til med salt og evt. lidt peber. Hellefiskefileten skæres i stykker på størrelse med en tændstikæske, stykkerne lægges i sovsen og simrer forsigtigt med til de er møre. Retten serveres med nye kartofler eller frisk pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11904 gange,
og udskrevet 223 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu