Hellefisk i urter

Hellefisk i urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.hakket persille
1 dl.hakket purløg
1 dl.hakket dild
1 dl.hakket kørvel, løvstikke, citronmelisse eller andet
1 dl.hakket estragon
1 klatsmør (eller olivenolie)
 dl.Noilly Prat
5 dl.piskefløde
 lidt salt
 evt. peber
750 g.hellefiskfilet
 
Opskrift:
Urterne ristes i smør eller olie få minutter i en sauterpande. Noilly Prat tilsættes og koges ind. Dernæst tilsættes fløden og det hele koges godt ind igen, det tager ca. 10 minutter. Smages til med salt og evt. lidt peber. Hellefiskefileten skæres i stykker på størrelse med en tændstikæske, stykkerne lægges i sovsen og simrer forsigtigt med til de er møre. Retten serveres med nye kartofler eller frisk pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 14772 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu