Svinkløv valnøddelagkage
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133921 gange,
og udskrevet 3418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-06-11 08:22:30 Kan den fryses Gurli Andersen - 2019-05-11 19:50:11 I 1971 var opskriften i Bo bedre, da bagte jeg den til et sølvbrudepar, da hed den Valnøddelagkage, så jeg blev meget forbavset da jeg for nogle år siden fandt ud af at den er blevet til Svinkløvkagen, jeg har lige lavet en kæmpestor en til i morgen MORS DAG? Birgit Ravn - 2016-10-04 15:41:57 hvor lyder den lagkage godt, jeg skal prøve den Søsser - 2016-06-06 20:07:07 Skal den laves samme dag som den skal bruges og evt hvor lang tid i forvejen Tak Peter - 2015-01-03 15:15:29 Den bliver mere frisk, hvis der i flødeskummet kommer Passionsfrugt i. Sd - 2012-07-11 20:01:49 Der skal også vaniljesukker i cremen :) kokkeelev - 2011-12-28 00:11:21 jo bundene kan stænkes med mørk rom eller cognac Louise - 2010-08-25 16:44:26 Mmm.. lækkert at denne fabelagtige opskrift er endt herinde.! Er der egentligt ikke rom i den oprindelige udgave? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne