Gedeoste-gratineret pasta med tomat og røget hellefisk

Gedeoste-gratineret pasta med tomat og røget hellefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
200 g.makaroni
150 g.røget hellefisk
4 tomater
 frisk basilikum
2 spsk.piskefløde
100 g.gedeost i rulle (fx. chevretine)
 
Opskrift:
Pastaen koges Imens blendes tomaterne med basilikum og piskefløde, ligesom hellefisken skæres i strimler Når pastaen er al dente hældes vandet fra og tomatsaucen samt hellefisken varmes sammen med pastaen i ca. 3 minutter. Det hele hældes i et fad og dækkes af et lag af ca. 3 mm tykke skiver af gedeost. Fadet placeres i ovnen under grill i ca. 6-7 minutter, indtil osten er gylden. Serveres med et godt brød, f.eks. italiensk brød med surdej.


karakterer:
Opskriften er vist 11639 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu