Gedeoste-gratineret pasta med tomat og røget hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Pastaen koges
Imens blendes tomaterne med basilikum og piskefløde, ligesom hellefisken skæres i strimler
Når pastaen er al dente hældes vandet fra og tomatsaucen samt hellefisken varmes sammen med pastaen i ca. 3 minutter.
Det hele hældes i et fad og dækkes af et lag af ca. 3 mm tykke skiver af gedeost. Fadet placeres i ovnen under grill i ca. 6-7 minutter, indtil osten er gylden.
Serveres med et godt brød, f.eks. italiensk brød med surdej.
|
|
Opskriften er vist 13141 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne