Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt hellefisk med peberrodssauce

Stegt hellefisk med peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.fersk hellefisk anden fisk kan også bruges
 salt
 peber
1 spsk.hvedemel
 smør til stegning
 
 Sauce:
2 1/2 dl.fløde
1 fedhvidløg
2 spsk.friskrevet peberrod
 salt
 
 Tilbehør:
1 lillegul courgette
1 lillegrøn courgette
 løse ris eller kogte kartofler
 


Opskrift:

Drys fisken med salt og stil den i køleskab 1-2 timer før den skal bruges. Det fremhæver fiskens fine smag. Del de rensede courgetter på langs, og skrab det bløde frugtkød ud. Skær courgetteskallerne i små terninger, og stil dem til side. Lige inden serveringen koges de i letsaltet vand 2 minutter. Kog fløden let tyk med hvidløg og halvdelen af peberroden. Rør konstant (meget vigtigt!), si saucen, og smag til med salt og resten af peberroden. Fisken drysses med peber, vendes let i mel, steges straks i gyldent smør og serveres med saucen og de letkogte courgetteterninger.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15396 gange,
og udskrevet 343 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2007-11-04 19:17:11
Prøv denne opskrift, hvis det ikke var for alle de ahhh... er og mums lyde, så kunne man høre englene synge