Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grund bolledej

Grund bolledej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Kokholm

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.Gær
3 dl.vand
1 dl.Creme fraiche 9%
0.5 dl.Flydende Becel
1 spsk.salt
2 spsk.sukker
1 æg
100 g.Majsmel
200 g.Grahamsmel
400 g.Hvedemel (evt. ekstra)
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Varm og Creme fraiche (36grader) og opløs gæren heri. Tilsæt flydende Becel, salt, sukker og æg. Rør det godt sammen med en håndmikser eller røremaskine.

Tilsæt majs & grahamsmelet og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og rør til dejen næsten ikke klistrer mere. Lad dejen hvile, et lunt sted, i skålen ca. 25 min.

Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

Lav til ”Muffins” (ca. 18 stk.), boller (ca. 16 stk.), pizza snegle (ca. 25 stk.) osv. og lad hvile i 15 min.

Pensl med sammenpisket æg, og bag dem i ca 12 min. (10 min. ved pizza snegle) midt i ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8155 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu