Asparges med æggesauce

Asparges med æggesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Inge V.

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.grønne asparges
5 æg
100 g.flødeost naturel
1 lille bæger creme fraiche
 salt
 peber
 citronsaft
200 g.rejer
 
Opskrift:
Tø rejerne op, hvis der anvendes frosne.

Kog æggene ca. 10 minutter (skal være hårdkogte). Afløl dem helt.

Bland flødeost og creme fraiche. Pil og mos 3 æg. Bland dem i flødeostecremen. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Kog aspargesene ca. 5 minutter. Alt efter tykkelse.

Pil de 2 æg og halver dem.

Anret aspargesene på et fad eller 4 tallerkener.
Hæld æggesaucen over.
Pynt med rejer og de halve æg.

Server lidt brød til.

Tips:

Retten kan også laves med hvide asparges. De skal blot skrælles inden kogning. I stedet for halve hønseæg, kan retten pyntes med halve kogte vagtelæg.


karakterer:
Opskriften er vist 7300 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu