Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk på spid

Hellefisk på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefisk i store tern
1/2 kg.sherry tomater
1/4 kg.små forkogte løg
2 grøn peberfrugt i store tern
1 dåseminimajs, drænet
 
 Dressing:
1/2 dl.olivenolie
3 spsk.citronsaft
 fint hakket persille
 lidt knust grøn peber eller rosenpeber
 
 


Opskrift:

Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen. Dressing røres godt sammen. Fisk og grøntsager pensles med dressingen. Grill fisk og grøntsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grøntsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5670 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu