Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Coffee Cake

Coffee Cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Rosen

Indsendt :



Ingredienser:
 Dejen:
265 ml.mælk
210 ml.vand
100 g.hvedemel
65 g.smør
6-8 æg (kommer an på størrelse)
 
 Fyld:
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.vaniliesukker
0.5 dl.kold kaffe
 
 Pynt:
200 g.lys chokolade
100 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Mælken, vandet og smørret bringes i kog i en gryde. Melet kommes i når det koger, hvorefter der røres godt i dejen. Dejen skal være blød, ikke hænge ved i kanten. Dejen tages af varmen og omrøres til det er køligt. Æggene røres i to af gangen. Dejen puttes i en kage/bolle-sprøjte, og sprøjtes ud på en smurt bradepande i "pølser" på en 10cm længde. De skal være ca. 4cm brede. Derefter bages de i en forvarmet oven i ca. 20 min ved 200 grader.

Mens de bages laves fyldet. Fløden piskes til en luftig skum, hvorefter vaniliesukkeret kommes i, samt kaffen. Smag evt. fløden til, for at vuder om der skal mere kaffe i. Det må nemlig gerne smage meget af kaffe. Når fyldet er perfekt, puttes det i en anden kage/bolle-sprøjte. Når vandbakkelserne er færdige i ovnen og kølet af, laves der et lille hul i den ene ende af kagerne. Det skal bare være sådan at sprøjtens "Snude" kan bore sig et lille stykke ned i kagen, og sprøjte fyldet ind i kagen. Så du ikke skal til at skære kagen op på langs for at få fyldet i. Når det er gjort ved dem alle, smeltes det lyse chokolade over vandbad. Når chokoladen er helt smeltet, dyppes den ene brede side af kagen med i chokoladen. Når det er størknet ovenpå, smeltes det mørke chokolade på samme måde. Det mørke chokolade puttes i et krammerhus af bagepapir, hvor der skæres hul ude i enden af kræmmerhuset, så den funger som en sprøjte. Nu skrives der "Coffee" på hver kage, der hvor den lyse chokolade er. De serveres når chokoladen er størknet (:


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4477 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu