Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet hellefisk i savojkål

Grillet hellefisk i savojkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.hellefiskfiletter , laksefilet kan også bruges
 saften af 1/2 citron
1/2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
4-8 dildkviste
4 citronskiver
8 bladefra savojkål
 


Tilbehør:
Grillede kartofler og grøntsager. Brød hvis retten serveres som forret
Opskrift:

Del hellefiskfiletterne i 4 stykker.

Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over.

Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt.

Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8811 gange,
og udskrevet 195 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu