Lagkage med Mocca og Toffee-creme

Lagkage med Mocca og Toffee-creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegenet

Indsendt af : Ulrik Schou Kjerulff Hansen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Lagkagebunde
2.5 dl.Piskefløde
 cacaopulver
3 Daim
 
 Toffecreme:
25 g.Smør
1 spsk.Moscovadosukker
3 spsk.Puddersukker
1 dl.fløde
1 brevpulver kagecreme
3-4 dl.mælk
 
 Moccacreme:
2.5 dl.Piskefløde
2 spsk.kogende vand
1 tsk.neskaffe
2 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Smør, puddersukker og moscovado smeltes i en gryde til det karameliserer og fløden tilsættes. Lad det koge let op. Tag det af blusset og tilæt mælk til der en ½ liter væske. Bland det med kagercreme-pulveret og sæt det i køleskabet for at stivne.

Pisk en 1/4 fløde og tilsæt flormelis. Bland vand og pulverkaffe og pisk det med i flødeskummet.

Hak daim'en i små stykker og læg så lagkagen sammen i den rækkefølge du synes bedst om. Evt. bund - toffecreme - mellembund - moccacreme og daim - top. Dæk med flødeskum blandet med cacaopulver

Tips:

Ønsker man en mere "voksen" kage kan man evt. stænke lagkagebundene med rom eller marsalavin


karakterer:
Opskriften er vist 19523 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

emilie  -  2012-02-03 18:50:18
Helt vild fantastisk lagkage, og umiddelbart ret nem at gå til! Tak for en dejlig oplevelse