Hellefisk på risbund

Hellefisk på risbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.hellefisk dybfrost
2.5 dl.Mornaysauce
125 g.champignon
1 stortløg
3 dl.ris
 estragon
 olie
1 grønsagsbouillonterning
 
Opskrift:
Kog 3 dl. ris med 4,5 dl. vand og 1 bouillonterning i 15 minutter ved lavt blus og 15 minutter slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris).

Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt mornay sovsen. Lad denne blanding simre lidt.

Kom de kogte ris i et ildfast fad og læg hellefisk (optøet!) ovenpå. Hæld sovsen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time.


karakterer:
Opskriften er vist 9137 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu