Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rissalat med tun

Rissalat med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nickie Jessen

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tun
3 dl.kogte ris
2 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.olivenolie
 fintrevet skal af 1 øko-citron
3 store tomater i terninger
4 spsk.kapers
5 oliven i skiver
1 bdt.hakket dild
 salt
 kværnet peber
 
Opskrift:
Rør de kolde ris med olie, hvidvinseddike, citronskal, salt og peber.

Hæld væden fra tunfisken og bland den i risene.

Skær tomaterne i meget små tern, og vend dem i sammen med kapers og hakket dild.

Smag til med salt og peber.

Tips:

Salaten kan holde sig 1-2 dage i køleskabet, og egner sig iøvrigt glimrende til madpakken eller skovturen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4587 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu