Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krustader med skaldyr a la creme

Krustader med skaldyr a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
4 plader buttedej
1 æg til pensling
200 g.hummerhalder
1 kg.rensede og dampede blåmuslinger pillet ud af skallen (ca. 200 g)
1 finthakket skalotteløg
0.5 bdt.grønne asparges (evt. blandet med hvide)
5 kvistedild
1 spsk.smør
0.5 spsk.hvedemel
0.5 dl.hvidvin
1 klpiskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
1.
udstik fire cikler af de to butterdejsplader. Læg dem som bunde på bagepapir. Af de andre to plader udstikkes tilsvarende, dog så det indre også fjernes, så der kun er smalle ringge tilbage. Dejresterne rulles sammen og der udstikkes et hold af bunde mere. Der opbygges kanter med æg som bindemiddel på hver af de fire bunde. Krustaderne bages ved 200 grader i 20 minutter til de er lysebrune.
2.
Sauter det hakkede løg og alle skaldyrene i smørret. Tag dem op med hulske og afbag med melet. Spæd med vin og fløde og kom skaldyrene tilbage.
3.
Skær aspargesene i mindre stykker og blancher dem kort i letsaltet vand. Kom dem op i stuvningen og smag til med salt og peber, samt dild. Serveres med citron og mere dild til pynt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8671 gange,
og udskrevet 83 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Susanne  -  2013-12-30 17:22:45
Denne opskrift er jo ikke krustader. Krustader er dej, man dypper et jern i. Disse er vel bare en slags butterdejs tarteletter.