Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede Gulerødder

Syltede Gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Torben

Indsendt :



Ingredienser:
900 g.store gulerødder skrællet og skåret i 1 / 4 tomme tykke stykker
5 fedhvidløg skrællet og skåret i tern
1.5 dl.eddike
1.5 dl.vand
10 laurbærblade hele
8 peberkorn
1 tsk.salt
20 g.syltede jalapenos
 
Opskrift:
Varm olien i en stor gryde og sauter hvidløg. Tilføj i gulerødder og sauter i 2-3 minutter. Derefter tilsættes forsigtigt i eddike, peberkorn, salt, og og laurbærblade. Bring til en småkoge i 5 minutter og derefter tilsættes vand og jalapenos og bring det i kog igen i yderligere 10 minutters kørsel. Lad det køle helt af.


Derefter overføre gulerødder og madlavning væske ind i en overdækket container og opbevares i køleskab natten over. Opbevar gulerødder i væsken og bruge en hulske til at tjene dem. Du kan forlade laurbærblade i væsken at tilføje til smagen, men ikke spise dem. Tag altid laurbærbladene fra, før du spiser gulerødderne.

Tips:

Disse krydret syltede gulerødder er ikke ligefrem en side ret, er de meget kraftigt smag, så de normalt spises i små mængder sammen med hovedretten. Krydrede syltede gulerødder tilføje en vidunderlig pift af smag til ethvert måltid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15049 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shc  -  2017-11-16 15:34:14
Totalt uforståeligt.

John  -  2014-09-07 19:01:39
Det er da vist en googleoversættelse. ;-)