Syltede Gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Torben Indsendt : |
|
|
Varm olien i en stor gryde og sauter hvidløg. Tilføj i gulerødder og sauter i 2-3 minutter.
Derefter tilsættes forsigtigt i eddike, peberkorn, salt, og og laurbærblade.
Bring til en småkoge i 5 minutter og derefter tilsættes vand og jalapenos og bring det i
kog igen i yderligere 10 minutters kørsel.
Lad det køle helt af.
Derefter overføre gulerødder og madlavning væske ind i en overdækket container og opbevares i køleskab natten over. Opbevar gulerødder i væsken og bruge en hulske til at tjene dem. Du kan forlade laurbærblade i væsken at tilføje til smagen, men ikke spise dem. Tag altid laurbærbladene fra, før du spiser gulerødderne. Tips: Disse krydret syltede gulerødder er ikke ligefrem en side ret, er de meget kraftigt smag, så de normalt spises i små mængder sammen med hovedretten. Krydrede syltede gulerødder tilføje en vidunderlig pift af smag til ethvert måltid. |
|
Opskriften er vist 18137 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-09 09:55:30 Sikkert en ok opskrift, men en pinligt dårlig oversættelse fra engelsk....kom igen! Shc - 2017-11-16 15:34:14 Totalt uforståeligt. John - 2014-09-07 19:01:39 Det er da vist en googleoversættelse. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne