Alderbedste Kanelsnegle
Hovedingrediens : - Fryseegnet : Ja Indsendt af : Tabita Indsendt : Red: |
|
|
Gærdej:
Gæren smuldres i en stor skål og blandes med æg, vanilje, kanel, kardemomme, ingefær og rørsukker. Lun sødmælken og bland den sammen med salt. Bland lidt mel med og tilsæt smørret. Tilsæt mere mel og ælt det hele til en glat og smidig dej. Ælt dejen op til en stor kugle, der lægges i mel på bordet. Når dejen har hvilet ca. 15 minutter, udrulles den i et kvadrat på ca. 50 X 40 cm. Når du ruller dejen ud, skal du sørge for at begrænse mængden af mel. Børst også overflødigt mel væk fra dejen, når du er færdig med udrulningen. Remoncen: Rør smørret godt med rørsukker og stødt kanel. Man kan eventuelt piske med en håndmikser. Stryg remoncen ud over hele dejen med en palet og rul dejen sammen som en roulade på den smalle led. Smør lave aluminiumsforme ca. 6 cm. i diameter, med neutral olie. Skær rouladen i 1½ cm. tykke skiver. Læg dem straks i de smurte forme. Sneglene skal nu hæve på en bageplade et dejligt lunt sted, til de er hævet til næsten dobbelt størrelse - det tager minimum 35 minutter, afhængigt af rummets temperatur. De pensles med sammenpiskede æggeblommer. Bages ved 185 grader, til de er let gyldne, ca. 15 - 18 minutter. Tips: De er super lækre! |
|
Opskriften er vist 24151 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Din dude - 2011-04-29 08:50:05 Du er så gode, selvom vi ikke har smagt dem!!!!!!! :D P.s Vi elsker at læse kommentare, så skriv løs... - Frej, Barb & Crill - 2010-10-25 19:41:56 kanelsnegl er det alder bedste maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Ludvig - 2010-05-26 18:07:34 De er OKAY Men de kunne blive bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne