Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisknuggets med sur/sød sauce

Hellefisknuggets med sur/sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.hellefisk eller anden lys fisk
 salt
 peber
 hvedemel
 æg
 rasp
2 dl.olie til stegning
2 dl.barbecuesauce
1/2 dl.ketchup
2 spsk.vineddike
400 g.små nye kartofler
25 g.smør
 Evt. lidt salat til pynt
 


Opskrift:

Kartoflerne koges og pilles. Fisken skæres i stykker á ca. 1x1 cm. Paneres i mel, æg og rasp. Barbecuesaucen varmes op sammen med ketchup og eddike. Smages til med salt, peber og evt. lidt honning. Fisketernene steges gyldne i den varme olie til stykkerne er gyldne på alle sider. Kartoflerne varmes i lidt smør inden servering sammen med sauce og fisk.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5665 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rune  -  2014-05-13 23:09:15
God ret hvis man trænger til at få lidt hjertebanken og lette svedeture.