hellefisk eller anden lys fisk400 g. hellefisk eller anden lys fisk
salt salt
peber peber
hvedemel hvedemel
æg æg
rasp rasp
2
dl.
olie til stegning2 dl. olie til stegning
2
dl.
barbecuesauce2 dl. barbecuesauce
1/2
dl.
ketchup1/2 dl. ketchup
2
spsk.
vineddike2 spsk. vineddike
400
g.
små nye kartofler400 g. små nye kartofler
25
g.
smør25 g. smør
Evt. lidt salat til pynt Evt. lidt salat til pynt
Opskrift:
Kartoflerne koges og pilles. Fisken skæres i stykker á ca. 1x1 cm. Paneres i mel, æg og rasp. Barbecuesaucen varmes op sammen med ketchup og eddike. Smages til med salt, peber og evt. lidt honning. Fisketernene steges gyldne i den varme olie til stykkerne er gyldne på alle sider. Kartoflerne varmes i lidt smør inden servering sammen med sauce og fisk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6398 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Rune - 2014-05-13 23:09:15 God ret hvis man trænger til at få lidt hjertebanken og lette svedeture.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider