Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk a la Kina

Hellefisk a la Kina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Kina

KinaKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400-600 g.hellefiskfileter
 
 Marinade:
1/2 dl.soyasauce
1 spsk.finthakket syltet ingefær
1 spsk.ingefærlage
 
 Sauce:
1 ds. ananasringe i egen saft
2 røde peberfrugter
 dl.fiskebouillon
1 dl.rosiner
1 tsk.citronsaft
1 tsk.vineddike
1 tsk.sukker
1 spsk.ingefærlage
2 tsk.majsstivelse
1/2 dl.vand
1/2 tsk.salt
 peber
 
 Pynt:
 Frisk krydderuter
 
 
 


Tilbehør:
jasminris
Opskrift:

Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 grader på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern.

Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13316 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
det smager rigtig godt


  -  0000-00-00 00:00:00
den er okaygod men den skal bare ha meget salt!!