ananasringe i egen saft1 ds. ananasringe i egen saft
2
røde peberfrugter2 røde peberfrugter
2½
dl.
fiskebouillon2½ dl. fiskebouillon
1
dl.
rosiner1 dl. rosiner
1
tsk.
citronsaft1 tsk. citronsaft
1
tsk.
vineddike1 tsk. vineddike
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
1
spsk.
ingefærlage1 spsk. ingefærlage
2
tsk.
majsstivelse2 tsk. majsstivelse
1/2
dl.
vand1/2 dl. vand
1/2
tsk.
salt1/2 tsk. salt
peber peber
Pynt: Pynt:
Frisk krydderuter Frisk krydderuter
Opskrift:
Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 grader på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern.
Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.
Serveres med jasminris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13856 gange, og udskrevet 356 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 det smager rigtig godt
- 0000-00-00 00:00:00 den er okaygod men den skal bare ha meget salt!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider