Luciabrød 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Lucia Indsendt af : LPcook Indsendt : Red : |
|
|
1. Mælken kommes i en stor skål
2. Margarine smeltes og hældes i mælken 3. Gær smuldres ned i mælkeblandingen 4. Gurkemeje opløses i 1 spsk kogene vand 5. Æg, sukker og gurkemejeblanding røres også i skålen 6. Melet røres i lidt ad gangen. Når dejen slipper skålen - æltes den på bordet 7. Tænd ovnen på 225 grader 8. Dejen hviler, mens der gøres rent og ryddes op (og spises mælkesnitter) 9. Dejen deles i 16 dele - de rulles ud til lange "pølser" 10. De 16 pølser formes nu til forskellige figurer (kun fantasien sætter grænser) 11. De 16 figurer lægges på en bageplade, pensles og drysses med de forskellige frø. 12. Brødene hæver i ca. 15 min. 13. Bagetid ca. 8-10 min (der kan du jo nå at spise endnu en mælkesnitte!) Tips: Det er meningen at de er gule. |
|
Opskriften er vist 4835 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lisby - 2013-12-11 14:28:26 Man kan også spise mælkesnitter mens de hæver :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne