Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret hellefisk med papayasalsa

Krydret hellefisk med papayasalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hellefiskfileter
 
 Krydderblandning:
1 fedhakket hvidløg
2 spsk.limesaft
2 spsk.frisk klippet purløg
1/2 rød udkernet og fint hakket chili
1 knsp.stødt nellike
1/2 tsk.tørret timian
1/2 tsk.salt
1/4 tsk.peber fra kværn
 
 Papayasalsa:
2 papayafrugter
2 forårsløg
2 små røde udkernede og fint hakkede chili
4 spsk.limesaft
1/2-1 tsk.stødt sød chili
 


Tilbehør:
ris og flutes
Opskrift:

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Krydderblandningen røres sammen og fordeles ovenpå. Fadet dækkes med alufolie. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, til fisken er hvid og fast.

Papayafrugterne skrælles, halveres og udkernes. Hakkes groft. Forårsløgene skylles og snittes fint. Alle ingredienserne røres sammen. Trækker i køleskabet i en time.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6027 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu