Krydret hellefisk med papayasalsa

Krydret hellefisk med papayasalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hellefiskfileter
 
 Krydderblandning:
1 fedhakket hvidløg
2 spsk.limesaft
2 spsk.frisk klippet purløg
0.5 rød udkernet og fint hakket chili
1 knsp.stødt nellike
0.5 tsk.tørret timian
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber fra kværn
 
 Papayasalsa:
2 papayafrugter
2 forårsløg
2 små røde udkernede og fint hakkede chili
4 spsk.limesaft
0.5-1 tsk.stødt sød chili
 
Opskrift:
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Krydderblandningen røres sammen og fordeles ovenpå. Fadet dækkes med alufolie. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, til fisken er hvid og fast.

Papayafrugterne skrælles, halveres og udkernes. Hakkes groft. Forårsløgene skylles og snittes fint. Alle ingredienserne røres sammen. Trækker i køleskabet i en time.

Serveres med ris og flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 6540 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu