lille bæger yoghurt naturel(afdryppes i et kaffefileter i 1 time)1 lille bæger yoghurt naturel(afdryppes i et kaffefileter i 1 time)
1
tsk.
masala1 tsk. masala
400
g.
hellefiskefileter400 g. hellefiskefileter
1
gul peberfrugt (delt i 16 tern)1 gul peberfrugt (delt i 16 tern)
16
champignoner16 champignoner
16
cherrytomater16 cherrytomater
250
g.
squash, i 16 stykker250 g. squash, i 16 stykker
25
g.
smeltet smør25 g. smeltet smør
1
tsk.
salt1 tsk. salt
peber peber
8
træspyd8 træspyd
Tilbehør: Tilbehør:
240
g.
løse ris240 g. løse ris
taco/chilisauce taco/chilisauce
200
g.
brød200 g. brød
Opskrift:
Yoghurten røres med masala.
Fisken skæres i 2½ x 2½ cm terninger og vendes i yoghurten. marineres i køleskab ca. 20 min.
Fisken afdryppes i en sigte. Fisk og grønsager sættes på spyd og lægges i en smurt bradepande.
Dryppes med smør og drysses med salt og peber.
Grilles under ovngrillen eller på havegrillen ca. 3 min. på hver side til fisken lige netop er mør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11251 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider