Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk i ovn med ris og grøntsager

Hellefisk i ovn med ris og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.hellefiskfilet
1 porre, skåret i ringe
1 fennikel, skåret i tynde skiver
1 dl.tør hvidvin
1 tsk.citronpeber
100 g.smør
1 dl.fiskebouillon
300 g.letkogte ris
1 tsk.gurkemeje
 salt
 


Opskrift:

Porre, fennikel, hvidvin, citronpeber, smør, fiskebouillon og gurkemeje varmes op og smages til med salt. I ildfast lægges først ris derefter fisk og tilsidst grøntsagsblandingen. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 30686 gange,
og udskrevet 1075 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stella  -  2014-05-04 18:42:47
Dette er en herlig ret, nem at lave og meget velsmagende. Kunne ikke få fennikel men brugte løg, porrer og bladselleri.


Annika  -  2008-05-27 20:01:42
Det er let, det er lækkert, og så kan man fint erstatte porre og fennikel med andre grøntsager så som blegselleri og løg samt lidt friske asparges gør det også lækkert.