Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk med citronfløde

Hellefisk med citronfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
6 stk.hellefiskfilet a 100 g
100 g.hakket laks
50 g.sauteret hakket spinat
2 spsk.cognac
 Salt
 peber
 
 Citronfløde:
3 dl.piskefløde
2 dl.fiskebouillon
 Saft af 1/2 citron
50 g.grofthakket citronmelisse
1 spsk.ahornsirup
 


Opskrift:

Bland laksekødet med spinat, cognac, salt og peber. Smør farsen på hellefisken. Stil fisken koldt. Reducer fiskefonden til 1/3, tilsæt derefter fløde, citronsaft og sirup. Kog til saucekonsistens. Smag saucen til. Damp fisken ca. 8 minutter i en 200 grader varm ovn.
Server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14447 gange,
og udskrevet 232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu